COD
0312

Spinmad Cicada UKLEJKA 3.3cm/2.5gr – 0312

16,00 RON
 • Lungime : 3.3cm
  Inaltime naluca : 0.9cm
  Greutate : 2.5grame
  Tip naluca : cicada
  Cod : SPINMAD-0312
  Evolutie : sinking (variabila)
  Recomandat la : biban, clean, pastrav, stiuca
  Mod de ambalare : 1buc/pac
  Ancore : 2 – o ancora dubla nr.10 + o tripla nr.12
  Fabricat in : Polonia

O naluca mica dar cu un caracter deosebit. Este confundata cu pestii mici care sunt o parte fundamentala din meniul tuturor rapitorilor. Este conceputa pentru pescuitul in zone cu adancimi mai mici de 2m, dupa clean, pastrav, biban. Dimensunea mica si vibratile clare sunt principalele sale puncte forte.
Fiecare pescar de spinning care participa regulat la concursuri stie cat de importante sunt momelele mici care sunt imitatia exacta a pestilor mici. Cicadele UKLEJKA au adus podiumuri in mod repetat in concursurile de pescuit, iar pescarii de spinning sunt constienti de potentialul sau enorm. Puteti prinde practiv orice peste cu aceasta naluca, chiar si cea mai agitata si apreciata specie, cum ar fi mreana.
Nu toata lumea stie ca cicadele clasice sunt folosite pe tot parcursul anului si sunt perfecte si in timpul iernii. Iubitorii de pescuit la copca cauta in mod constant tehnici si naluci noi. Asa s-a intamplat si in cazul cicadelor, au caracteristici ce la fac excelente pentru pescuitul vertical. Vibratiile si miscarile laterale sunt tot ceea ce este necesar pentru a fi in topul pescarilor de copca.

More Information
COD
0312
Scrie propria recenzie
Realizezi recenzie pentru: Spinmad Cicada UKLEJKA 3.3cm/2.5gr – 0312
Nota ta
To Top