COD
0103

Spinmad Cicada CMA 2.5cm/2.5gr – 0103

14,00 RON
 • Lungime naluca : 2.5cm
  Inaltime naluca : 1cm
  Greutate naluca : 2.5grame
  Tip naluca : cicada
  Cod : SPINMAD-0103
  Evolutie : sinking (variabila)
  Recomandat la : clean, pastrav, biban
  Mod de ambalare : 1buc/pac
  Ancore : 1buc x nr.12
  Fabricat in : Polonia

Este o naluca unica care imita perfect corpul si culorea diferitelor vietuitoarelor ce traiesc in apa : insecte, pesti/broaste/raci de dimensiuni mici. Este recomandata pentru pescuitul in ape cu o adancime medie, de maximum 2m. In ape curgatoare : CMA este potrivita pentru raurile de dimensiuni medii cu un curent rapid. La inceputul lunii mai , aceasta este o arma letala pentru pastravii care ataca naluca chiar aproape de fundul apei. In timpul verii, in zilele fierbinti, este suficient sa lansati naluca in curent si sa ridicati lanseta cat mai sus. O cicada care evolueaza la suprafata va atrage cu siguranta un frumos clean sau avat. Dimpotriva, toamna, in apele mai adanci, puteti sa va bazati pe atacurile bibanilor.
Toata lumea stie ca modelul CMA 2.5gr este pefect pentru apele adanci, dar putin folosesc acesta “micro naluca” pentru a o pescui in stilul jigging in aceste locuri. Este adevarat ca este nevoie de timp pana cand naluca atince fundul la 3-4 metri adancime, dar merita cu adevarat.
Cicada imita creaturi care se misca chiar deasupra fundului apei. In acest caz cele mai bune sunt cicadele in culorile negru, rosu sau fluo.

More Information
COD
0103
Scrie propria recenzie
Realizezi recenzie pentru: Spinmad Cicada CMA 2.5cm/2.5gr – 0103
Nota ta
To Top