COD
1303863

Set Shaduri Berkley Powerbait Gotam 8cm, Chartreuse, 4buc/plic

Special Price 28,00 RON Pret mare 35,00 RON

Shad Berkley Powerbait Gotam 8cm,4buc/plic

Impregnate cu formula speciala PowerBait, rezultatul a peste 25 de ani de cercetari, plasticele moi PowerBait sunt varful de gama in acest domeniu. Aceasta formula unica ofera nalucii un miros si o aroma irezistibila, care face pestii sa o tina in gura de pana la 18 ori mai mult decat o naluca normala, oferindu-va mult mai multe sanse de a intepa pestele !

 Berkley Gotam Shad este cea mai realista naluca moale de pe piata la ora actuala. Transparenta acesteia, complementata de folia de mylar din interior, fac ca aceasta naluca sa arate exact ca un peste real.

 Rigiditatea materialului a fost studiata si testata cu atentie pentru a obtine vibratii identice cu cele produse de pestii reali.

 Ochii 3D si glitter-ul din compozitia materialului fac acest shad sa fie unul extraordinar si un adevarat as din maneca, atunci cand pestii rapitori nu raspund la nimic altceva.

 De la delicatesa pentru pastravi de 5 cm pana la cea de salau si stiuca de 11 cm, Gotam Shad este disponibil intr-o varietate de marimi, ideale pentru toate specile de pesti rapitori din apele noastre.

 CARACTERISTICI:

 *Lungime: 8 cm

 *Cantitate: 4 buc/plic

 *Culoare: Chartreuse

 

More Information
COD
1303863
Lungime naluca
8cm
Scrie propria recenzie
Realizezi recenzie pentru: Set Shaduri Berkley Powerbait Gotam 8cm, Chartreuse, 4buc/plic
Nota ta
To Top