COD
1303869

Set Shaduri Berkley Gotam 11cm, 3buc/plic, Chartreuse

Special Price 28,00 RON Pret mare 35,00 RON

Set Shaduri Berkley Gotam 11cm, 3buc/plic, Chartreuse

Impregnate cu formula speciala PowerBait, rezultatul a peste 25 de ani de cercetari, plasticele moi PowerBait sunt varful de gama in acest domeniu. Aceasta formula unica ofera nalucii un miros si o aroma irezistibila, care face pestii sa o tina in gura de pana la 18 ori mai mult decat o naluca normala, oferindu-va mult mai multe sanse de a intepa pestele !

 Berkley Gotam Shad este cea mai realista naluca moale de pe piata la ora actuala. Transparenta acesteia, complementata de folia de mylar din interior, fac ca aceasta naluca sa arate exact ca un peste real.

 Rigiditatea materialului a fost studiata si testata cu atentie pentru a obtine vibratii identice cu cele produse de pestii reali.

 Ochii 3D si glitter-ul din compozitia materialului fac acest shad sa fie unul extraordinar si un adevarat as din maneca, atunci cand pestii rapitori nu raspund la nimic altceva.

 De la delicatesa pentru pastravi de 5 cm pana la cea de salau si stiuca de 11 cm, Gotam Shad este disponibil intr-o varietate de marimi, ideale pentru toate specile de pesti rapitori din apele noastre.

 CARACTERISTICI:

 *Lungime: 11 cm

 *Cantitate: 3 buc

 *Culoare:Chartreuse

Pretul este pentru un plic

More Information
COD
1303869
Lungime naluca
11cm
Scrie propria recenzie
Realizezi recenzie pentru: Set Shaduri Berkley Gotam 11cm, 3buc/plic, Chartreuse
Nota ta
To Top