COD
1154071

Mulineta Penn Slammer 460

Special Price 325,00 RON Pret mare 379,00 RON

 

Popular printre pescarii profesioniști ca o mulină robustă, ușor de utilizat, care funcționează zi de zi și poate rezolva tortura supusă acesteia de peștii luptători și de pescarii fără experiență.

Pescarii își doresc două lucruri de la o mulină de pescuit, putere și durabilitate. Inginerii Penn au luat în considerare acest lucru și au proiectat un cadru realizat dintr-un aliaj de aluminiu special de înaltă rezistență pentru a produce o carcasă care conține un sistem de angrenare robust al Penn Slammer 460.

Penn Slammer 460 are o singură șaibă de tracțiune supradimensionată HT100 ™, care este poziționată sub bobină, pentru a oferi mai multă zonă de tracțiune și, bineînțeles, pentru a opri puterea, protejând-o de asemenea de elemente.

Caracteristici

Modelul Slammer 460
Capacitate mono (lb / yds) 12/240
Greutate 549 grame
Raportul de transmisie 5.1: 1
Corp metalic complet și placă laterală
Bobină de aluminiu prelucrată și anodizată
Arborele principal SS supradimensionat suportat triplu
Sistem de tragere HT-100
Angrenaj principal din aliaj tăiat automat
5 rulmenți cu bile din oțel inoxidabil protejat
Aplicații de pescuit și sugestii de lansete

Mulineta de pescuit Penn Slammer 460 Spin este o mulinetă mai mică, potrivită pentru pescuitul de estuar și ușor / rock și pescuitul în larg, potrivit pentru a viza plătica, trevally, rock blackfish și luderick de pe pietre sau plătică, plat, merlan, școală mulloway și luderick în estuarele.

Mulineta de pescuit Penn Slammer 460 poate fi folosita cu lansete cu o lungime cuprinsă între 1,8m și 3,3m în lungime, de la 4-7 kg, în funcție de scop și locația țintă.

 

More Information
COD
1154071
Sistem de franare
Fata
Numar de rulmenti
5
Marime Tambur
4600
Scrie propria recenzie
Realizezi recenzie pentru: Mulineta Penn Slammer 460
Nota ta
To Top