COD
1079210

LARVE DE LIBELULA ARTIFICIALA BERKLEY POWERBAIT

Special Price 26,00 RON Pret mare 28,00 RON

Larve de Libelula Artificiala Berkley PowerBait, 150buc/borcan

Larvele de chironomus sunt fara doar si poate cea mai productiva momeala atunci cand vizam pestele mic/mediu si nu numai. In perioada rece a anului este indispensabila si se va regasi in cutia cu momeli a oricarui pescar. Problemele apar abia in sezonul cald, atunci cand aceste larve sun extrem de greu de procurat si aproape imposibil de mentinut in viata in temperaturile toride ale verii.

Berkley ne propune o imitatie aproape de perfectiune a larvelor de chironomus realizate dintr-un silicon extrem de moale si mentinute intr-un lichid identic natural ca aroma si gus cu cel al larvelor. Folosirea acestora poate salva rezultatul partidelor fiind excelente in combinatie cu larve naturale si pot crea un adevarat avantaj cand sunt folosite vara in combinatie cu viermi naturali.

NOTA: Producatorul nu specifica lungimea larvelor sau greutatea acestora. Ambalajul in care se comercializeaza larvele arficiale este sigilat din fabrica, pentru a-si pastra aroma specifica timp indelungat.

Caracteristici:

  • Imitatie perfecta a larvei de chironomus, turnata dintr-un material 100% biodegradabil, impregnat cu aroma specifica;
  • Poate fi folosita atat pe fir de par cat si direct pe carlig, individual sau in buchet cu sau fara viermi de carne, cu rezultate uimitoare indiferent de specia vizata;
  • Disponibile atat in marime mare, cat si in marime mai mica;
  • Momeala 100% biodegradabila.
More Information
COD
1079210
Scrie propria recenzie
Realizezi recenzie pentru: LARVE DE LIBELULA ARTIFICIALA BERKLEY POWERBAIT
Nota ta
To Top