COD
596987

Helix 7 Chirp Mega SI GPS G3N

Special Price 4.050,00 RON Pret mare 4.900,00 RON

HELIX 7 CHIRP MEGA SI GPS G3N

NOU PENTRU HELIX 7- Imagistica laterală MEGA: vezi imagini subacvatice ca niciodată, cu o vizibilitate cristalină, la 125 de metri pe ambele părți ale bărcii. Veți debloca noi detalii cu o ieșire de până la de  3x mai mult decât sonarul standard pentru imagini laterale.

NOU PENTRU HELIX 7- Imagina în jos: Obțineți o claritate subacvatică fără precedent, cu o acoperire de până la 125 de metri sub barca dvs. Veți debloca noi detalii cu o ieșire de până la 3 ori mai mare decât sonarul standard de tip Down Imaging.

CHIRP Dual Spectrum: Înainte de a arunca, știți ce este acolo, mulțumită arcadelor de pește lungi, bine definite și a unei viziuni clare asupra structurii de păstrare a peștilor și a fundului. Dual Spectrum, oferit de traductorul nostru proprietar Low Q CHIRP, oferă două modalități de căutare: modul larg pentru acoperire maximă și modul îngust pentru detalii maxime.

Sonar SwitchFire:Cu două moduri de afișare, puteți adăuga sau elimina detaliile, puteți contoriza adâncimea apei, temperatura și turbulențele, chiar urmăriți prezentările de năluci - toate apăsând un buton.

Hărți de bază Humminbird încorporat: Harta de bază standard îmbunătățită vă oferă o vedere clară asupra terenului subacvatic și a punctelor de interes din jur, astfel încât să puteți pescui și naviga cu încredere totală. Identificați geamurile, marcajele de zi, pericolele, porturile, contururile, indicatoarele de adâncime și multe altele. 

AutoChart Live: Creați hărți în timp real ale punctelor dvs. de pescuit, cu acces la caracteristicile brevetate Humminbird® LakeMaster®. Conturați adâncimea hărții, duritatea fundului și vegetația în timp ce conduceți barca, cu opt ore de timp de înregistrare încorporate.

Rețea Ethernet: Ethernet de mare viteză vă permite să construiți un sistem de pescuit puternic, de calitate profesională. Conectați cu ușurință mai mulți căutători de pești sau faceți upgrade la tehnologii suplimentare, cum ar fi Minn Kota i-Pilot Link, 360 Imaging și CHIRP Radar.

Bluetooth: Activați funcții precum actualizări de software wireless din aplicația Humminbird FishSmart și, de asemenea, țineți-vă telefonul în afara apei și în buzunar, afișând notificări pe Humminbird. În plus, puteți prelua controlul asupra celor mai utilizate funcții cu o telecomandă Bluetooth opțională (RC2).

Compatibil cu LakeMaster: upgrade la precizia și detaliile inegalabile ale hărților Humminbird LakeMaster. De la contururi ușor de citit, la intervale de adâncime evidențiate, până la liste de lacuri care pot fi rulate, veți avea toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a face ca fiecare moment să conteze.

Compatibil Navionics: Humminbird oferă și mai multe opțiuni de hartă datorită compatibilității suplimentare Navionics. Regiunile hărților disponibile includ cartografie detaliată pentru aplicații de apă sărată și apă dulce, ceea ce face din Navionics o opțiune excelentă pentru pescuit, croazieră sau navigare.

Include traductor și feronerie de montare, cablul de alimentare, suportul de montare gimbal.

 

More Information
COD
596987
Scrie propria recenzie
Realizezi recenzie pentru: Helix 7 Chirp Mega SI GPS G3N
Nota ta
To Top